Årsmöte på Trelleborgs Fotoklubb 28 januari 2013

Mats Ohlsson avgår efter många år som klubbens sekreterare. Eftersom vi inte haft något bra förslag att

ersätta Mats med så har styrelsen beslutat att hjälpas åt med Sekreterarposten under detta året.

Anders Svensson avgår som ordinarie styrelseledamot och går in som styrelsesuppleant.

Roland Larsson och Lena Törnquist blir ordinarie styrelseledamöter.

Alla övriga poster är samma som tidigare.

Alla månads-tävlingsbilderna skall f.o.m nu skickas till Jan Andersson på mailadress trbfotoklubb@telia.com. Övrig info om detta på vår hemsida.

”Årets fotograf  2012”  i klubben, blev Pelle Strömberg.

Våra vinnarbilder för 2012 har skickats till Borås fotoklubb för att få deras utlåtande på ”Årets bild 2012”. Kommer att redovisas under våren.

2013 vårprogram presenterades. Vi kommer att fortsätta med ABF-samarbetet både med Studiecirkeln och  i ateljen i Esteet-huset. All info finns på vår hemsida.